Acupunctuur praktijk Barry SmiT

Schoterweg 12, Haarlem

+31 6 54964937

Schoterweg 12

2021 HM HAARLEM

+31 6 54964937

Bereikbaar tijdens kantooruren

Klachten verhelpen middels Acupunctuur

Acupunctuur draagt bij aan een verbeterde balans in het lichaam. Een lichaam dat werkelijk in balans is, vertoont geen klachten. Een gezond lichaam is uitgerust en energiek. Helaas leven we in een wereld waar er maar weinig mensen gezegend zijn met een dergelijke balans. Oorzaken van een verstoorde balans kunnen zijn:

* Meer water drinken (meer dan 2 liter per dag), gezonde voeding waar vrijwel geen suikers in zitten en voldoende slaap kunnen veel klachten doen verminderen. Dit blijkt echter lastig vol te houden.

Acupunctuur is een zeer efficiënte manier om klachten te verminderen of te elimineren, doordat de balans wordt hersteld. Met name Toyohari (Japanse acupunctuur) blijkt een zeer prettige en rustgevende manier te zijn om deze balans voor langere tijd te herstellen. Hiervoor wordt een behandelplan gemaakt dat specifiek op uw constitutie is samengesteld. Zodoende is een behandeling bij Acupunctuur Praktijk Barry Smit altijd persoonlijk en derhalve zo efficiënt mogelijk voor u als individu.

Veel behandelde klachten in de praktijk zijn:

Afvallen

Allergie/ Hooikoorts

Angststoornissen

Burn out

Depressie

Eczeem

Eetstoornissen

Fibromyalgie

Hernia

Hielspoor

IVF

Kortademigheid

Maagzuur

Migraine

Nekpijn

Neuropathie

Obstipatie

Overgangsklachten

Reuma

RSI

Rugpijn

Slapeloosheid

Spierpijn

Spijsverteringsklachten

Sportblessures

Stuitligging

Tinnitus

Vermoeidheid

Vruchtbaarheid

Whiplash

Zwangerschapsklachten

Kinderwens

Spanning/Stress