Acupunctuur praktijk Barry SmiT

Schoterweg 12, Haarlem

+31 6 54964937

Schoterweg 12

2021 HM HAARLEM

+31 6 54964937

Bereikbaar tijdens kantooruren

Barry Smith acupunctuur haarlem

Over Barry Smit

Na een aantal banen in de consultancy bleek dit niet mijn ‘ding’ te zijn. Ik raakte burn-out en heb er jaren over gedaan om hier uit te komen. In die tijd kwam ik met de Chinese Acupunctuur in aanraking. Al snel daarna ben ik begonnen aan een 4-jarige opleiding tot acupuncturist. Nu, jaren later en ervaringen rijker, ben ik nog steeds dankbaar dat ik deze kans heb benut! Dit werk geeft mij energie en ik vind het geweldig dat ik iedere keer weer mensen van uiteenlopende klachten af kan helpen.

Specialisatie

Sinds 2008 ben ik gespecialiseerd in de Japanse Acupunctuur en gevestigd in Haarlem. In de Japanse Acupunctuur wordt gebruik gemaakt van dunne, zilveren naalden die niet in de huid geplaatst worden, zodat de behandeling altijd pijnloos is! Ik bied een professionele en op maat gemaakte behandeling, waarbij kwaliteit erg belangrijk is en steeds wordt getoetst.

Training in Japan

Om mezelf te blijven uitdagen volg ik jaarlijks trainingen en stages van en bij de beste Japanse Toyohari leraren. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen van de Toyohari en leer ik iedere keer weer bij. In maart 2016 heb ik in Tokyo een 6-daagse workshop gevolgd waar de beste Japanse acupuncturisten les hebben gegeven. De nadruk lag hier op techniek optimalisatie en Shonishin (acupunctuur voor baby’s en kinderen). In september 2017 ben ik in Lissabon geweest voor een verdiepingsworkshop in chronische pijnklachten. In 2019 ben ik voor 2 weken naar Japan gegaan om stage te lopen bij Taniuchi Sensei welke tot een van de meest vooraanstaande acupuncturisten van Japan behoort.