Acupunctuur praktijk Barry SmiT

Schoterweg 12, Haarlem

+31 6 54964937

Schoterweg 12

2021 HM HAARLEM

+31 6 54964937

Bereikbaar tijdens kantooruren

migraine hoofdpijn acupunctuur haarlem

Acupunctuur bij migraine hoofdpijn

Migraine hoofdpijn is een ernstige pijn in het hoofd die in aanvallen komt. De pijn veroorzaakt door migraine komt plotseling op, zodat u moet stoppen waar u mee bezig bent.

Het is bekend dat een migraineaanval in gang wordt gezet door een ontregeling van het zenuwstelsel (wat ook door hormoonschommelingen kan ontstaan). Er ontstaat als het ware kortsluiting in de hersenen waardoor de bloedvaten in het hoofd eerst vernauwen en daarna sterk uitzetten. De vaatverwijding veroorzaakt de hoofdpijn.

Bent u klaar met het innemen van zware pijnstillers en wilt u op een natuurlijke manier van uw migraine af komen, probeert u dan eens acupunctuur. Deze methode is wetenschappelijk bewezen effectief.

In onze praktijk is ruime ervaring aanwezig in het behandelen van migraine hoofdpijn, clusterhoofdpijn en andere vormen van hoofdpijn. Hoofdpijn is in onze samenleving een veel voorkomende klacht.  Naar schatting heeft 70% van de Nederlanders af en toe of regelmatig hoofdpijn. 1%  slikt zelfs iedere dag pijnstillers tegen hoofdpijn. Het behandelen van hoofdpijn en migraine staat vaak niet los van andere klachten Ik kom in mijn praktijk vaak patronen tegen die hiermee samengaan deze zijn bijvoorbeeld: Spanningsklachten in nek of rug, stress, slaapproblemen, verstoorde hormoonhuishouding, spijsverteringsklachten, algehele vermoeidheid. Het behandelen van deze specifieke klachten kan al aanzetten tot een verbetering van de hoofdpijn en migraine klachten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of neem telefonisch contact met de praktijk.