Acupunctuur praktijk Barry SmiT

Schoterweg 12, Haarlem

+31 6 54964937

Schoterweg 12

2021 HM HAARLEM

+31 6 54964937

Bereikbaar tijdens kantooruren

Combinatie traject: acupunctuur en coaching en/of counseling

Bij bepaalde problematiek is het zinvol om naast acupunctuur een coach/counselor in te schakelen. Dit geldt met name bij de wens om te stoppen met roken, eetverslavingen en de wens om te willen afvallen, maar ook zeker bij stress- en burnoutklachten.

Waarom ook coaching/counseling?

Acupunctuur is beslist heel effectief in het behandelen van bovengenoemde problematiek. Wanneer je echter merkt dat je eigen gedachte- of gedragspatronen je nog in de weg zitten om je doel(en) te behalen, is het raadzaam om gebruik te maken van het combipakket. Misschien heb je nog enkele patronen aan te pakken of ervaar je belemmerende gedachten waar je nu ook echt vanaf wilt. Vaak zitten er bepaalde patronen verbonden aan verslavingsgedrag, bepaalde copingsmechanismen, waar je nu meer last dan baat van hebt. Dit geldt ook bij stress- en burnoutklachten. Vind je het bijvoorbeeld stelselmatig moeilijk om je grenzen aan te geven of tijd in te ruimen voor jezelf?

In dat geval is een combinatietraject uiterst zinvol. Kies je voor een combipakket, dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag. Betalen in termijnen is mogelijk, zonder extra kosten.

Om aan ieders behoefte te kunnen voldoen, hebben we drie mogelijkheden waar je uit kunt kiezen:

Combi pakket 1 - €454,-

Combi pakket 1 - €720,-

Combi pakket 1 - €985,-

Wekelijks acupunctuur (4x)
om de 10 dagen coaching (3x)

Wekelijks acupunctuur (6x)
om de 10 dagen coaching (5x)

Wekelijks acupunctuur (8x)
om de 10 dagen coaching (7x)

Heb je vragen, neem dan contact op met mij via de contactpagina of met Nanda Okkinga: 06-40903983. Meer informatie over Nanda vind je hier.